Footfetish – Här hittar du likasinnade personer

Hur man gör någon med en fotfetisch riktigt glad - Hitta råd om footjobs här. Registrera dig även direkt för att utbyta idéer med likasinnade!

Det hemliga tipset: "The Pose"

Med ett hemligt trick kan du enkelt ta reda på om personen du pratar med gillar fötter. Det kallas "the pose". "The pose är en säker träff för de flesta fotfetischister. Ligg på magen, böj knäna och lyft fötterna i luften bakom dig. Nu har du den perfekta positionen för att visa ditt ansikte medan fötterna flörtar busigt i bakgrunden. Om din partner gillar fötter så kommer "the pose" att göra honom otroligt het. Han kommer att bli otroligt upphetsad (och kåt!).

Ett perfekt footjob

Fotfetischer omfattar ett brett utbud av aktiviteter och estetiska preferenser. Fotfetischer kan delas in i två kategorier: rena fötter och smutsiga fötter. Detta kan överlappa med preferenser för stora fötter, små fötter, höga bågar eller vissa typer av tår. Vissa fotälskare älskar också långa, tunna, runda eller små fötter. Vissa fotälskare föreställer sig att de dyrkar dina fötter - de vill kyssa, slicka, stryka, smeka, suga på tårna eller lägga munnen på dina fötter. Vissa vill också känna dina fötter i ansiktet eller andra delar av kroppen. Din partner kanske gillar det om du smeker deras könsorgan med dina fötter - även känt som ett footjob.

 

Vanliga fotfetischer

Lär dig lite om vanliga fotfetischer så att du inte blir förvånad när din partner berättar vad de håller på med. Här är en guide för att få någon upphetsad över fötter - särskilt dina.

Fotfetischism är så varierat att det inte finns något universellt svar på frågan om vad som upphetsar fotfetischister. Vissa människor inkluderar fötter i sina sexliv, medan andra tycker att fötterna är sexiga men inte nödvändigtvis vill använda dem direkt för sexuell stimulans. Kanske vill din partner bara gnugga lotion eller olja på dina bara fötter, eller beundra dina fötter i strumpbyxor.

De vanligaste sakerna som upphetsar din partner är att lukta på fötterna, suga på tårna eller försiktigt stryka och smeka dina fötter. Många fotfetischister tycker om att känna sin partners fötter i ansiktet, oavsett om det är en skonsam fot-mot-ansikte massage eller " trampning ", en form av fotdominans där en partner ligger på golvet och den andra använder fötterna för att applicera mer tryck i ansiktet. Trampning är nära besläktat med andra fetischer, såsom förnedring, fysisk dominans eller andra former av BDSM.

Många av oss har vuxit upp och trott att fötter är smutsiga och äckliga och att man inte ska sätta sina fötter i någon annans ansikte. Det är den automatiska känslan som många människor har - för det är vad vi har lärt oss. Det bästa är att bara släppa alla förutfattade meningar och vara helt öppen.

Hur man gör fotälskare upphetsade

Din partner kanske redan har berättat om sin fotfetisch, eller så har du märkt att han är särskilt intresserad av dina fötter under sex. Hur som helst så bör du låta honom veta att du är öppen för det och att du inte tycker att det är konstigt.

Att visa upp dina fötter kan också vara ett bra sätt att subtilt flirta med din partner om han fortfarande är rädd för att prata direkt om sin fotfetisch. Om du misstänker att din partner har en fotfetisch är det bara att sätta upp fötterna. Om ni är ute offentligt tillsammans så kan du visa upp din fräscha pedikyr i vackra flip-flops eller sandaler, eller dekorera med fot- och tåsmycken.

Be din partner berätta vad de gillar mest. Om din partner berättar att de fantiserar om att suga på dina tår eller lukta på dina fötter under sex - eller vad hen än vill - försök svara med något som, "Jag vill gärna lära mig mer om vad du gillar, jag är intresserad av att höra hur det skulle kunna se ut för oss - hur tror du att det skulle fungera?" Sedan kan ni diskutera vad ni båda vill ha innan det händer.

Även om du har berättat för din partner att du är intresserad av att experimentera, kan han eller hon fortfarande vara lite för blyg för att prata om fotfetischen. Detta gäller särskilt om ni är i ett nytt förhållande eller om ni precis har träffats. Människor är ofta tveksamma till att dela med sig av sexuella preferenser som kan anses vara ovanliga eller avvikande, men fotfetischer missförstås särskilt ofta.

Rätt fotvård

Oavsett hur dina fötter ser ut naturligt är det i allmänhet en bra idé att återfukta och ta hand om dem. Fötter bör inte förbises när det gäller ordentlig vård. Många fotälskare är intresserade av vissa skor eller tillbehör som strumpor, tåringar eller fotledssmycken. Om det här är stilar du inte redan äger, be din partner att välja några åt dig.

Bjud in din partner att ge dig en fotmassage

En fotmassage hjälper till att övervinna den mentala barriären som många människor har, att fötterna är "smutsiga". Medan din partner masserar dina fötter, håll ögonkontakt och låt hen veta att du gillar det. En fotmassage är ett utmärkt tillfälle att klargöra vad ni båda vill göra härnäst.

Registrera dig gratis nu och träffa människor på Fetishpartner som älskar fötter, precis som du!

Footjob DE Footjob AT Footjob CH Footjob FR Footjob ES Footjob IT Footjob NL Footjob FI Footjob PL Footjob PT Footjob BR Footjob NO Footjob SE Footjob DK Footjob US Footjob UK Footjob CA Footjob AU Footjob NZ