Fotfetisj - Her kan du finne likesinnede mennesker

Hvordan gjøre noen med en fotfetisj veldig glad - Finn tips om footjobs her. Du kan også registrere deg direkte hos oss for å utveksle ideer med likesinnede mennesker!

Det hemmelige tipset: "positur"

Med et hemmelig triks kan du enkelt finne ut om personen du snakker med er interessert i føtter. Det kalles "positur". "Denne stillingen er en sikker hit for de fleste som har en fotfetisj. Ligg på magen, bøy knærne og løft føttene i været bak deg. Dette er den perfekte stillingen for å vise ansiktet mens du beveger føttene flørtende i bakgrunnen. Hvis partneren din er interessert i føtter, vil denne stillingen gjør ham vanvittig kåt. Han vil bli veldig begeistret (og opphisset!).

Den perfekte footjob

Fotfetisjer inkluderer et bredt spekter av aktiviteter og estetiske preferanser. Fotfetisjer kan deler inn i to kategorier: rene føtter og skitne føtter. Dette kan overlappe med preferanser for store føtter, små føtter, høye fotbuer og spesifikke tåformer. Noen fotelskere liker også lange, tynne, runde eller små føtter. Noen fotelskere ser for seg å tilbe føttene dine - de vil kysse, slikke, stryke, kjærtegne, sugepå tærne eller ta de i munnen deres. Noen vil også følge føttene dine på ansiktet deres eller andre deler av kroppen sin. Partneren din kan godt like det hvis du kjærtegner genitaliene deres med føttene dine - også kjent som en footjob.

 

Vanlige fotfetisjer

Lær litt om vanlige fotfetisjer slik at du ikke blir overrasket når partneren din forteller deg hva de liker. Her er en guide til å gjøre noen opphisset av føtter - særlig dine egne.

Fotfetisjer er så variert at det ikke finnes et universalt svar på spørsmålet om hva som tenner de med fotfetisj. Noen mennesker inkluderer føtter i sexlivet sitt, mens andre synes at føtter er sexy men ikke nødvendigvis ønsker å bruke de direkte for seksuell tilfredstillelse. Kanskje partneren din bare ønsker å smøre føttene dine med olje eller fuktighetskrem, eller beundre de i tights.

De vanligste tingene som tenner partneren din inkluderer å lukte på føttene dine, suge på tærne dinee, eller stryke lett og kjærtegne føttene dine. Mange med fotfetisjer liker å føle partnerens føtter mot ansiktet deres, enten det er en lett fot-mot-ansikt massasje eller "tråkking", en form for fot-dominering der den ene parten ligger på gulvet og andre bruker føttene deres til å legge press på ansiktet. Tråkking er i nær relasjon til andre fetisjer, som ydmykelse, fysisk dominering eller andre former for BDSM.

Mange av oss har vokst opp med å tenke at føtter er skitne og ekle og at du ikke skal putte føttene dine i andre sine ansikt. Det er den automatiske følelsen fordi det er det vi har lært. Det beste man kan gjøre er å se bort fra alle fordommer og være helt åpen.

Hvordan tenne fotelskere

Kanskje partneren din allerede har fortalt deg om fotfetisjene hans, eller at du har lagt merke til at han er veldig opptatt av føttene dine når dere har sex. Uansett burde du la ham få vite at du er åpen for det og ikke synes det er rart.

Å vise føttene dine kan også være en god måte å flørte med partneren din på hvis han fortsatt er redd for å snakke om sin fotfetisj. Hvis du mistenker at partneren din har en fotfetisj, bare vis fram føttene dine. Hvis dere er sammen i ogfentligheten kan du vise den nye pedikyren din i noen fine flip flops eller sandaler, eller dekorere med ankel eller tå smykker.

Spør partneren din om hva de liker best. Hvis partneren din forteller deg at de forestiller seg å suge på tærne dine eller lukte på føttene dine mens dere har sex - eller uansett hva de liker - prøv å svare noe som, "Jeg har veldig lyst til å lære mer om hva du like, og jeg er interessert i høre om hva vi kan gjøre - hvordan tror du det kunne blitt?" Da kan dere diskutere hva dere begge liker før det skjer.

Selv om du har fortalt partneren din at du er interessert i eksperimentering, kan det likevel hende at han eller hun er redd for å snakke om fotfetisj. Dette gjelder særlig hvis det er snakk om et nytt forhold eller dere akkurat har møttes. Folk nøler gjerne med å dele sine seksuelle preferanser som kan bli sett på som uvanlige eller avvikende, men særlig fotfetisjer blir ogte misforstått.

Den rette fotpleien

Uansett hvordan føttene dine ser ut i utgangspunktet er det generelt sett lurt å bruke fuktighetskrem og ta vare på de. Føtter bør ikke oversees når det kommer til pleie. Mange fotelskere er interessert i spesielle sko eller tilbehør som strømper, tåringer eller ankelsmykker. Hvis dette er noe du ikke eier fra før kan du spørre partneren din om å velge ut noe for deg.

Inviter partneren din til å gi deg en fotmassasje

En fotmassasje hjelper for å overkomme den mentale barrieren som mange mennesker har om at føtter er 'skitne'. Mens partneren din masserer føttene dine, hold øyekontakten og fortell dem hvordan du liker det. En fotmassasje er en perfekt anledning for å gjøre det klart hva dere begge vil gjøre videre.

Registrer deg gratis nå og møt mennesker på Fetishpartner som er like interessert i føtter som deg!

Footjob DE Footjob AT Footjob CH Footjob FR Footjob ES Footjob IT Footjob NL Footjob FI Footjob PL Footjob PT Footjob BR Footjob NO Footjob SE Footjob DK Footjob US Footjob UK Footjob CA Footjob AU Footjob NZ