Fodfetish - Her finder du ligesindede mennesker.

Sådan gør du en person med en fodfetich rigtig glad - Find råd om fodjobs her. Tilmeld dig nu for at udveksle idéer med ligesindede!

Det hemmelige tip: "Positur"

Med et hemmeligt trick kan du nemt finde ud af, om den person, du taler med, kan lide fødder. Det kaldes "positur". "Denne stilling er et sikkert hit for de fleste fodfetichister. Læg dig på maven, bøj i knæene og løft fødderne op i luften bag dig. Nu har du den perfekte position til at vise dit ansigt, mens dine fødder flirter frækt i baggrunden. Hvis din partner kan lide fødder, vil "positur" gøre ham særdeles opvarmet. Han vil blive utroligt tændt (og liderlig!).

Et perfekt fodjob

Fodfetichisme omfatter en bred vifte af aktiviteter og æstetiske præferencer. Fodfetichisme kan opdeles i to kategorier: rene fødder og beskidte fødder. Dette kan overlappe med præferencer for store fødder, små fødder, høje fodbuer eller visse tåformer. Nogle fodelskere elsker også lange, tynde, runde eller små fødder. Nogle fodelskere forestiller sig, at de tilbeder dine fødder - de ønsker at kysse, slikke, stryge, sutte på dine tæer eller lægge deres mund på dine fødder. Nogle vil også gerne mærke dine fødder i ansigtet eller andre dele af deres krop. Din partner kan måske lide, hvis du kærtegner deres kønsdele med dine fødder - også kendt som et fodjob.

 

Almindelige fodfetichister

Lær om almindelige fodfetichister, så du ikke bliver overrasket, når din partner fortæller dig, hvad han/hun har gang i. Her er en guide til, hvordan du får en person til at blive begejstret for fødder - især dine.

Fodfetichisme er så forskelligartet, at der ikke findes nogen universel svar på spørgsmålet om, hvad der tænder fodfetichister. Nogle mennesker har fødderne med i deres sexliv, mens andre finder fødderne sexede, men ikke nødvendigvis ønsker at bruge dem direkte til seksuel stimulering. Måske vil din partner bare gerne smøre lotion eller olie på dine bare fødder eller beundre dine fødder i strømpebukser.

De mest almindelige ting, der tænder din partner, er at dufte til dine fødder, sutte på dine tæer eller blidt stryge og kærtegne dine fødder. Mange fodfetichister nyder at mærke deres partners fødder i ansigtet, uanset om det er en blid fod-på-ansigtet-massage eller " trampling ", en form for foddominans, hvor den ene partner ligger på gulvet, og den anden bruger sine fødder til at lægge mere pres på ansigtet. Trampling er tæt forbundet med andre feticher, såsom ydmygelse, fysisk dominans og andre former for BDSM.

Mange af os er vokset op med den opfattelse, at fødder er beskidte og ulækre, og at man ikke bør sætte sine fødder i andres ansigt. Det er den automatiske følelse, som mange mennesker har - fordi det er det, vi har lært. Det bedste er at give slip på alle forudfattede meninger og være helt åben.

Sådan får du fodelskere til at blive ophidsede

Din partner har måske allerede fortalt dig om sin fodfetich, eller du har måske bemærket, at han er særligt interesseret i dine fødder under sexakten. Uanset hvad, bør du lade ham/hende vide, at du er åben for det, og at du ikke syntes, det er underligt.

At vise dine fødder frem kan også være en god måde at flirte subtilt med din partner på, hvis han stadig er bange for at tale direkte om sin fodfetich. Hvis du har mistanke om, at din partner har en fodfetich, kan du bare lægge fødderne op. Hvis I er ude i offentligheden sammen, kan du vise din friske pedicure frem i smukke klipklappere eller sandaler eller pynte med fod- og tåsmykker.

Bed din partner om at fortælle dig, hvad han eller hun bedst kan lide. Hvis din partner fortæller dig, at han/hun fantaserer om at sutte på dine tæer eller dufte til dine fødder under sex - eller hvad han/hun nu har lyst til - så prøv at svare med noget i stil med: "Jeg vil gerne lære mere om, hvad du kan lide, jeg er interesseret i at høre, hvordan det kunne se ud for os - hvordan tror du, det ville fungere?" Så kan I drøfte, hvad I begge ønsker, før det sker.

Selv om du har fortalt din partner, at du er interesseret i at eksperimentere, er han eller hun måske stadig lidt for genert til at tale om fodfetichen. Det gælder især, hvis i er i et nyt forhold, eller hvis i lige har mødt hinanden. Folk er ofte tilbageholdende med at dele seksuelle præferencer, der kan anses for at være usædvanlige eller afvigende, men fodfeticher er særligt ofte misforstået.

Den rigtige fodpleje

Uanset hvordan dine fødder ser ud naturligt, er det generelt en god idé at fugte og pleje dem. Fødderne bør ikke overses, når det kommer til ordentlig pleje. Mange fodelskere er interesserede i bestemte sko eller tilbehør som sokker, tåreringe eller ankelsmykker. Hvis du ikke allerede har disse modeller, kan du bede din partner om at vælge nogle til dig.

Inviter din partner til at give dig en fodmassage

En fodmassage hjælper med at overvinde den mentale barriere, som mange mennesker har, nemlig at deres fødder er "beskidte". Mens din partner masserer dine fødder, skal du holde øjenkontakt og lade ham/hende vide, at du kan lide det. En fodmassage er en god mulighed for at få afklaret, hvad I begge ønsker at gøre næste gang.

Tilmeld dig gratis nu og mød folk på Fetishpartner, der elsker fødder, ligesom dig!

Footjob DE Footjob AT Footjob CH Footjob FR Footjob ES Footjob IT Footjob NL Footjob FI Footjob PL Footjob PT Footjob BR Footjob NO Footjob SE Footjob DK Footjob US Footjob UK Footjob CA Footjob AU Footjob NZ