Voetfetisj - Hier vind je gelijkgestemden

Hoe maak je iemand met een voetfetisj echt gelukkig - Hier vind je advies over footjobs. Meld je ook direct bij ons aan om ideeën uit te wisselen met gelijkgestemden!

De geheime tip "De houding"

Met een geheim trucje, kun je makkelijk te weten komen of je partner van voeten houdt. Het gaat daarbij om "de houding". "De houding" wordt beschouwd als een hit onder de meeste voetfetisjisten. Ga op je buik liggen, buig je knieën en til je voeten in de lucht achter je. Nu ben je in de perfecte positie om je gezicht te laten zien terwijl je voeten ondeugend flirten op de achtergrond. Als je partner van voeten houdt, zal "de houding" hem oneindig heet maken. Hij zal ongelooflijk enthousiast (en opgewonden!) zijn.

De perfecte footjob

Voetfetisjen omvatten een breed scala aan activiteiten en esthetische voorkeuren. Voetfetisjen kunnen in twee categorieën worden verdeeld: schone voeten en vuile voeten. Dit kan overlappen met voorkeuren voor grote voeten, kleine voeten, hoge voetbogen of bepaalde vormen van tenen. Sommige voetliefhebbers houden ook van lange, dunne, ronde of kleine voeten. Sommige voetliefhebbers stellen zich voor dat ze je voeten aanbidden - ze willen je tenen kussen, likken, strelen, zuigen of hun mond op je voeten leggen. Sommigen willen ook je voeten voelen op hun gezicht of andere delen van hun lichaam. Je partner kan het fijn vinden als je zijn genitaliën streelt met je voeten - ook wel bekend als een footjob.

 

Veel voorkomende voetfetisjen

Leer iets over veelvoorkomende voetfetisjen, zodat je niet verrast bent als je partner je vertelt waar hij of zij van houdt. Hier is een richtlijn om iemand enthousiast te maken over voeten - vooral die van jou.

Voetfetisjisme is zo divers dat er geen universeel antwoord bestaat op de vraag wat voetfetisjisten opwindt. Sommige mensen betrekken voeten bij hun seksleven, terwijl anderen voeten sexy vinden maar ze niet per se direct willen gebruiken voor seksuele stimulatie. Misschien wil je partner alleen maar lotion of olie op je blote voeten smeren, of je voeten in panty's bewonderen.

De meest voorkomende dingen die je partner opwinden zijn het ruiken aan je voeten, het zuigen aan je tenen of het zachtjes strelen en liefkozen van je voeten. Veel voetfetisjisten vinden het heerlijk om de voeten van hun partner op hun gezicht te voelen, of het nu gaat om een zachte voet-op-gezicht massage of om "trampling", een vorm van voetdominantie waarbij de ene partner op de grond ligt en de andere zijn voeten gebruikt om meer druk uit te oefenen op het gezicht. Vertrapping is nauw verwant met andere fetisjen, zoals vernedering, fysieke overheersing of andere vormen van BDSM.

Velen van ons zijn opgegroeid met het idee dat voeten vies en smerig zijn en dat je je voeten niet in andermans gezicht moet steken. Dat is het automatische gevoel dat veel mensen hebben omdat ons dat is aangeleerd. Het beste is om gewoon alle vooroordelen te laten varen en volledig open te staan.

Zo maak je voetliefhebbers heet

Misschien heeft je partner je al verteld over zijn voetfetisj of heb je gemerkt dat hij tijdens de seks bijzonder geïnteresseerd is in jouw voeten. Je moet hem in ieder geval laten weten dat je ervoor open staat en dat je het niet raar vindt.

Pronken met je voeten kan ook een goede manier zijn om subtiel met je partner te flirten als hij of zij nog verlegen is om direct over zijn of haar voetfetisj te praten. Als je vermoedt dat je partner een voetfetisj heeft, doe dan gewoon je voeten omhoog. Als je samen in het openbaar bent, kun je pronken met je verse pedicure in mooie teenslippers of sandalen, of je kunt ze versieren met enkel- en teensieraden.

Vraag je partner om je te vertellen wat hij bijzonder leuk vindt. Als je partner je vertelt dat hij zich inbeeldt dat hij tijdens de seks aan je tenen zuigt of aan je voeten ruikt - of wat hij maar lekker vindt - probeer dan een antwoord als: "Ik ben echt blij om meer te horen over waar je mee bezig bent, en ik ben geïnteresseerd om te horen hoe dat eruit zou kunnen zien voor ons - hoe denk je dat dat zou werken?" Dan kan je bespreken wat je beiden zou willen voordat het gebeurt.

Zelfs als je je partner hebt verteld dat je geïnteresseerd bent in experimenteren, kan hij of zij nog steeds een beetje verlegen zijn als het gaat om praten over de voetfetisj. Dit geldt vooral als je in een nieuwe relatie zit of als je elkaar net hebt ontmoet. Mensen zijn vaak terughoudend om seksuele voorkeuren te delen die als ongewoon of afwijkend kunnen worden beschouwd, maar vooral voetfetisjen worden vaak verkeerd begrepen.

De juiste voetverzorging

Ongeacht hoe je voeten er van nature uitzien, is het over het algemeen een goed idee om ze te hydrateren en te verzorgen. Voeten mogen niet over het hoofd gezien worden als het op de juiste verzorging aankomt. Veel voetliefhebbers houden van bepaalde schoenen of accessoires zoals kousen, teenringen of enkelbanden. Als dit modellen zijn die je nog niet bezit, vraag je partner er dan een paar voor je uit te zoeken.

Nodig je partner uit om je een voetmassage te geven

Een voetmassage helpt om de mentale barrière te overwinnen die veel mensen hebben dat voeten 'vies' zijn. Houd oogcontact terwijl je partner je voeten masseert en laat hem weten dat je het lekker vindt. Een voetmassage is een goede gelegenheid om duidelijk te maken wat jullie beiden verder willen doen.

Meld je nu gratis aan en ontmoet mensen op Fetishpartner die net als jij van voeten houden!

Footjob DE Footjob AT Footjob CH Footjob FR Footjob ES Footjob IT Footjob NL Footjob FI Footjob PL Footjob PT Footjob BR Footjob NO Footjob SE Footjob DK Footjob US Footjob UK Footjob CA Footjob AU Footjob NZ