Jalkafetissi - Täältä löydät samanhenkisiä ihmisiä.

Kuinka tehdä joku, jolla on jalkafetissi, todella onnelliseksi - Löydä neuvoja jalkahoidoista täältä. Rekisteröidy myös suoraan joukkoomme vaihtaaksesi ajatuksia samanhenkisten ihmisten kanssa!

Salainen vinkki: "Pose"

Salaisen tempun avulla voit helposti selvittää, onko keskustelukumppanisi kiinnostunut jaloista. Sitä kutsutaan "poseksi". "Asento on taattu hitti useimmille jalkafetisteille. Makaa vatsallasi, taivuta polviasi ja nosta jalat ilmaan takanasi. Nyt sinulla on täydellinen asento näyttää kasvosi, kun jalat flirttaavat ilkikurisesti taustalla. Jos kumppanisi pitää jaloista, "pose" tekee hänet äärettömän kuumaksi. Hänestä tulee uskomattoman kiihtynyt (ja kiihottunut!).

Täydellinen jalkahoito

Jalkafetissit sisältävät laajan valikoiman toimintoja ja esteettisiä mieltymyksiä. Jalkafetissit voidaan jakaa kahteen luokkaan: puhtaisiin ja likaisiin jalkoihin. Tämä voi olla päällekkäin suurten jalkojen, pienten jalkojen, korkean jalkapöydän tai tiettyjen varpaiden muotojen kanssa. Jotkut jalkojen ystävät pitävät myös pitkistä, ohuista, pyöreistä tai siroista jaloista. Jotkut jalkojen ystävät kuvittelevat palvovansa jalkojasi - he haluavat suudella, nuolla, silittää, hyväillä, imeä varpaita tai laittaa suunsa jaloillesi. Jotkut haluavat myös tuntea jalkasi kasvoillaan tai muualla kehossaan. Kumppanisi saattaa pitää siitä, jos hyväilet hänen sukupuolielimiään jaloillasi – tämä tunnetaan myös jalkahoitona.

 

 

Yleiset jalkafetissit

Opi hieman tavallisista jalkafetisseistä jotta et yllättyisi, kun kumppanisi kertoo sinulle, mistä he pitävät. Tässä on opas, jolla saat ihmiset innostumaan jaloista - etenkin sinun.

Jalkafetisismi on niin monipuolinen, että ei ole yleispätevää vastausta kysymykseen siitä, mikä saa jalkafetistit kiihottumaan. Jotkut ihmiset sisällyttävät jalat seksielämäänsä, kun taas toiset pitävät jalkoja seksikkäinä, mutta eivät välttämättä halua käyttää niitä suoraan seksuaaliseen stimulaatioon. Ehkä kumppanisi haluaa vain hieroa voidetta tai öljyä paljaille jaloillesi tai ihailla jalkojasi sukkahousuissa.

Yleisimpiä asioita, jotka kiihottavat kumppaniasi, ovat jalkojen tuoksuttelu, varpaiden imeminen tai jalkojen hellävarainen silittely ja hyväily. Monet jalkafetistit nauttivat tuntiessaan kumppaninsa jalat kasvoillaan, olipa kyseessä sitten lempeä kasvohieronta jaloilla tai "tallaaminen ", jalkojen ylivallan muoto, jossa yksi kumppani makaa lattialla ja toinen käyttää jalkojaan pannakseen enemmän painoa kasvoille. Tallaaminen liittyy läheisesti muihin fetisseihin, kuten nöyryytykseen, fyysiseen dominointiiin tai muihin BDSM -muotoihin.

Monet meistä ovat kasvaneet ajatellen, että jalat ovat likaisia ja inhottavia, ja että sinun ei pitäisi laittaa jalkojasi toisen kasvoille. Tämä on automaattinen tunne monilla ihmisillä, koska niin meille on opetettu. Parasta on luopua kaikista ennakkoluuloista ja olla täysin avoin.

Kuinka saada jalkojen ystävä kuumaksi

Ehkä kumppanisi on jo kertonut sinulle jalkafetissistään tai olet huomannut, että hän on erityisen kiinnostunut jaloistasi seksin aikana. Joka tapauksessa sinun pitäisi kertoa hänelle, että olet avoin asialle ja se ei ole mielestäsi outoa.

Jalkojen näyttäminen voi myös olla hyvä tapa flirttailla hienovaraisesti kumppanisi kanssa, jos hän pelkää edelleen puhua suoraan jalkafetissistään. Jos epäilet, että kumppanillasi on jalkafetissi, nosta jalat ylös. Jos olette julkisesti ulkona yhdessä, voit esitellä tuoretta pedikyyriäsi kauniissa varvastossuissa tai sandaaleissa tai koristella nilkkasi ja varpaasi koruilla.

Pyydä kumppaniasi kertomaan, mistä he pitävät eniten. Jos kumppanisi kertoo, että he kuvittelevat imevänsä varpaitasi tai haistavansa jalkojasi seksin aikana - tai mitä tahansa, mistä he pitävät - yritä vastata sanoilla: " Olen todella iloinen saadessani tietää enemmän siitä, mistä pidät, ja olen kiinnostunut kuulemaan, mitä me voisimme asialle tehdä - miten luulet sen toimivan? " Sitten voitte keskustella siitä, mistä molemmat pitäisivät, ennenkuin pääsette tositoimiin.

Vaikka olisit kertonut kumppanillesi, että olet kiinnostunut kokeilemaan, hän saattaa silti olla hieman ujo puhumasta jalkafetissistä. Tämä pätee erityisesti, jos olet uudessa suhteessa tai olette juuri tavanneet. Ihmiset epäröivät usein jakaa seksuaalisia mieltymyksiä, joita voidaan pitää epätavallisina tai poikkeavina, mutta erityisesti jalkafetissit ymmärretään usein väärin.

Kunnollinen jalkojen hoito

Riippumatta siitä, miltä jalkasi näyttävät luonnollisina, on yleensä hyvä idea kosteuttaa ja hoitaa niitä. Jalkoja ei pidä unohtaa asianmukaisen hoidon suhteen. Monet jalkojen ystävät rakastavat tiettyjä kenkiä tai asusteita, kuten sukkia, varvassormuksia tai nilkkaremmejä. Jos et vielä omista näitä, pyydä kumppaniasi valitsemaan jotain sinulle.

Pyydä kumppanisi antamaan sinulle jalkahieronta

Jalkahieronta auttaa voittamaan monien ihmisten henkisen esteen, jonka mukaan jalat ovat "likaisia". Kun kumppanisi hieroo jalkojasi, pidä katsekontakti ja kerro, että pidät siitä. Jalkahieronta on loistava tilaisuus selvittää, mitä molemmat haluavat tehdä seuraavaksi.

Rekisteröidy nyt ilmaiseksi ja tapaa ihmisiä Fetishpartnerissa, jotka laillasi pitävät jaloista!

Footjob DE Footjob AT Footjob CH Footjob FR Footjob ES Footjob IT Footjob NL Footjob FI Footjob PL Footjob PT Footjob BR Footjob NO Footjob SE Footjob DK Footjob US Footjob UK Footjob CA Footjob AU Footjob NZ